De heerlijke smaak van verse groenten en vruchten !

Meer dan 20 jaar in de wereld van verse paddenstoelen en groenten

VEGEPACK begon zijn activiteit in 1997 op initiatief van Michel Bouttier, Gedelegeerd bestuurder. VEGEPACKS oprichting lag in de lijn van de activiteiten die hij had ontwikkeld bij het bedrijf CHAMPIBEAU in Saint-Ode dat zich specialiseert in de productie en verpakking van verse paddenstoelen. Over de jaren heeft VEGEPACK met de belangrijkste actoren van de distributie in België en in het Groothertogdom Luxemburg duurzame handelsbetrekkingen opgebouwd. De uitbreiding van VEGEPACKS activiteiten in andere landen begint concreet vorm te krijgen of is in studie. 

Een vestiging gericht op kwaliteit en efficiëntie

VEGEPACKS maatschappelijke zetel en productieapparaat zijn gevestigd in het industriepark WEYLER in Aarlen, in een gebouw dat bij de oprichting van het bedrijf werd gebouwd. De infrastructuren zijn dus specifiek aangepast aan de activiteiten van verpakking en verwerking van groenten, en voldoen aan de geldende hygiëne- en voedselveiligheidsnormen. Om zijn concurrentiepositie te behouden en met het oog op zijn ontwikkeling, investeert VEGEPACK regelmatig in zijn productieapparaat.

Een netwerk van partners

In de loop der jaren heeft VEGEPACK handelsbetrekkingen opgebouwd om over de nodige gediversifieerde leveringsbronnen te kunnen beschikken, zowel wat de variëteiten als de geografische dekking betreft. Deze inkoopstrategie is een van de krachtlijnen van VEGEPACKS handelsbeleid die door de meeste klanten van het bedrijf wordt erkend.

Een gecontroleerde en gecertificeerde kwaliteit

VEGEPACKS productie is BRC-gecertificeerd. In elke fase van het productieproces worden strenge controles uitgevoerd. Deze kwaliteitscontrole zorgt voor een onberispelijke kwaliteit en presentatie van onze assortimenten en garandeert de traceerbaarheid van elk product. Wij kunnen onze klanten en onze consumenten dus volle tevredenheid beloven.