De heerlijke smaak van verse groenten en vruchten !

Bereidingen en specialiteiten

Verse paddenstoelen en groenten op het menu

Met dit productengamma doet VEGEPACK zijn naam van specialist van verse paddenstoelen en groenten eer aan. Het bevat alle rijkdom van verse paddenstoelen en groenten en richt zich tot fijnproevers die hun unieke aroma’s en natuurlijke eigenschappen weten te waarderen.

VEGEPACK biedt zowel in de winter als in de zomer bereide paddenstoelen aan, gevuld of met een saus, in een gerecht, als garneersel of als snack. VEGEPACKS bereide paddenstoelen bieden voor elk seizoen en voor elke gelegenheid wat wils.

VEGEPACK biedt ook bereidingen aan op basis van verse groenten om hun pure charme te (her)ontdekken.

VEGEPACKS activiteit steunt op constant onderzoek en ontwikkeling. Zo evolueert ons productenaanbod voortdurend en kunnen wij onderzoek doen naar de behoeften van onze klanten, en er vaak ook op inspelen.

Gevulde paddenstoelen

Gevulde paddenstoelen zijn een concreet voorbeeld van onze kennis van paddenstoelen, en hebben de liefhebbers van gezonde en natuurlijke gerechten van meet af voor zich gewonnen. Ons assortiment van gevulde paddenstoelen bevat verschillende variëteiten die zich perfect lenen voor een uniek, lekker en zeer snel te bereiden voorafje of voorgerecht.

Barbecuespecialiteiten

Bereidingen voor feestelijke gelegenheden